شرکت شیائومی در تابستان سال گذشته، پتنت گوشی هوشمندی را در وایپو به ثبت رسانده، که در طراحی آن روی قاب پشت دستگاه یک پنل خورشیدی قرار گرفته بود.
در این پتنت چند طرح ساده از زبان طراحی گوشی شیائومی به نمایش در آمده است، که کلیت ماجرا طراحی گوشی شیائومی با پنل خورشیدی را ارائه میدهد.
ضخامت دستگاه
جالب توجه است که وجود صفحه خورشیدی روی ضخامت دستگاه اثری نگذاشته است،
بهطوریکه اگر از زاویه بالا به دستگاه نگاه کنیم، هیچ چیز غیرعادی بهچشم نمیخورد.
شیائومی به دنبال این است که از طریق صفحه خورشیدی مورد بحث،
معظل کاربرانی که همواره به دنبال شارژر و اتصال دستگاهشان به برق هستند را برای همیشه برطرف سازد،
تا بدون اینکه کاری انجام دهند، به واسطه تابش اشعه خورشید، گوشی خود را شارژ کنند.
در این طرح ها به وضوح مشخص اس که خبری از بریدگی بالای صفحه نمایش نیست.
اما هیچ جزئیاتی در مورد جایگاه دوربین سلفی اعلام نشده است.
همچنین خبری از هیچ نون پاپ آپ یا دیگر موارد برای دوربین سلفی نیست.
بنابراین میتوان بگوییم امکان اینکه شرکت چینی از دوربین سلفی زیر صفحه نمایش در این گوشی بهره بگیرد وجود خواهد داشت.
تکنولوژی که هم اکنون شیائومی از آن پرده برداشته است .
|
در بخش پشتی این گوشی موبایل، با یک دوربین دو گانه طرف هستیم که فلش LED دوبین دو سنسور آن جا خوش کرده است.
با قرار نگرفتن حسگر اثر انگشت روی بخش پشتی، با اطمینان میتوان گفت که این حسگر در زیر صفحه نمایش گوشی قرار دارد. سوالات متدوالبا اینحال، پرسش مهمی که پیش میآید، عملیبودن این ایده در دنیای واقعی است. پیشتر و در سال ۲۰۱۰ الجی توانسته بود دستگاهی با همین کارکرد را توسعه دهد، که تابش ۱۰ دقیقهای خورشید، ۲ دقیقه به شارژدهی دستگاه برای مکالمه میافزود. اما ازآنجایی که این اتفاق مدتها پیش رخ داده، و درطول سالهای گذشته، فناوری پیشرفت چشمگیری کرده است، قطعاً راهکارهای فعلی از حیث عملکرد، بهینه تر هستند. سؤال دیگری که به وجود میآید، مدیریت گرمای تولید شده از صفحه خورشیدی است. باتوجه به جنس این صفحات، معمولاً گرمای زیادی نیز توسط صفحات خورشیدی تولید میشوند. حال باید دید شرکت شیائومی برای غلبه بر این چالش چه راهکار هایی را در نظر گرفتهاند. جمع بندیباید دید کاربران چطور به گوشی های خورشیدی واکنش نشان می دهند، و اینکه سازندگان می توانند به شکل کاربردی از این قابلیت در محصولات خود استفاده کنند یا خیر. با توجه به مصرف زیاد گوشی های امروزی، و تبدیل شدن پاور بانک به یک ابزار تقریبا ضروری، احتمال اینکه این ویژگی با واکنش مثبت کاربران مواجه شود زیاد است. |