مجله ی اینترنتی دیجی‌ 2030 | تکنولوژی، بازی‌های کامپیوتری، آنباکس

کدام گوشی ها از شارژر بیسیم پشتیبانی می‌کنند ؟

شارژر-بیسیم

شارژر بیسیم یک فناوری پیشرفته در عرصه شارژ محصولات الکترونیکی و دیجیتالی می‌باشد که علاوه بر مزیت های فراوانی که دارد دارای معایبی معدودی می‌باشد که در ادامه به بررسی نحوه تشخیص استاندارد QI و نحوه تشخیص گوشی هایی که از فناوری شارژ بیسیم پشتیبانی می‌کنند می‌پردازیم.

Wireless Charger

مقدمه

تکنولوژی شارژر بیسیم تحولی جدید در عرصه شارژ محصولات الکتریکی و دیجیتالی می‌باشد که این فناوری بیشتر در زمینه شارژ گوشی های هوشمند کاربرد دارد.
شما میتوانید به راحتی با قرار دادن مویایل هوشمند خود بر روی پد شارژر بیسیم بدون نیاز به کابلی و یا اقدام خاصی گوشی خود را شارژ کنید، ولی در نظر داشته باشید که شارژر بیسیم دارای مزیت ها و معایب معدودی بوده و برای استفاده از این فناوری باید گوشی های شما از استاندارد های خاصی پشتیبانی کنند.

استاندارد  MPA ، WattUp ، QI و Rezence

همانند دیگر فناوری ها، شارژر های بیسیم دارای استاندارد های مختلفی می‌باشند که برای برند های مختلف از استاندارد های مخصوصی استفاده شده است، در کل میتوان گفت شارژر های بیسیم بیشتر از استاندارد QI پشتیبانی می‌کنند.

استاندارد MPA و Rezence :

استاندارد MPA و Rezence در سال 2012 توسط دو کمپانی Proctor و Gamble And Powermat پایه گذاری شده است که بیش از 60 شرکت از این استاندارد پشتیبانی می‌کنند، شرکت هایی مانند Sony ، Motorola ، Microsoft و …

استاندارد WattUp :

این استاندارد  به وسیله ارسال سیگنال های رادیویی میتواند تا حداکثر جریان 10 واتی را بر گوشی هوشمند و یا دیگر محصولات دیجیتالی شما وارد کند.

استاندارد QI :

استاندارد  QI در سال 2008 توسط کنسرسیوم Wireless Power اقدام به فعالیت کرد که به وسیله یک سطح الکترومغناطیسی جریان 5 واتی را به گوشی و یا دیگر محصولات الکترونیکی وارد می‌کند که این میزان ولتاژ ورودی مصادف با اکثر شارژر های سیمی می‌باشد.
این استاندارد 200 شرکت معتبر را پشتیبانی می‌کند، شرکت هایی مانند HTC ، Sony ، Google ، Samsung و …

نحوه عملکرد شارژر بیسیم

به طور خلاصه وار میتوان گفت شارژر بیسیم از میدان مغناطیسی برای شارژ دهی استفاده می‌کند، در کل میتوان گفت شارژر وایرلس توسط یک سیم پیچ استوار متشکل از یک سیم پیچ فرستنده و یک سیم پیچ گیرنده با بهره گیری از جریان متغیر یک میدان مغناطیسی پایدار ایجادکرده که باعث شارژ کردن محصولات الکتریکی می‌شود.

چه گوشی هایی از شارژر بی سیم پشتیبانی می‌کنند

در وحله اول میتوان گفت تمامی گوشی های شیشه ای دارای این قابلیت می‌باشند، ولی در نظر داشته باشید گوشی هایی مانند شیائومی نوت 8 پرو و یا شیائومی ردمی 9T پرو با بدنه شیشه ای با لایه ای از آلومینیوم می‌باشند که تشخیص آن کمی سخت است و از این فناوری پشتیبانی نمی‌کنند.
در ادامه میتوان به استاندارد ها اشاره کرد که هر برندی از استاندارد خاصی بهره گرفته است، به عنوان مثال کمپانی سامسونگ از استاندارد QI و یا کمپانی موتورولا از استاندارد MPA بهره گرفته اند.

برای خرید شارژر بیسیم سامسونگ طرح Stand به فروشگاه اینترنتی Digi2030 مراجعه کنید.

برای اینکه بتوانید در مورد پشتیبانی از شارژر بیسیم بیشتر اطمینان پیدا کنید میتوانید در گوگل در مورد پشتیبانی از شارژر وایرلس گوشی خودتان اطلاعاتی کسب کنید.

نحوه تشخیص استاندارد QI

در مورد نحوه تشخیص استاندارد QI میتوان گفت باتوجه به اینکه اکثر گوشی های برند از استاندارد QI پشتیانی می‌کنند برای تشخیص اینکه گوشی شما از این استاندارد پشتیبانی می‌کند یا نه میتوانید به علامت ستاره ( * ) نشان گذاری شده بر روی دستگاه توجه کنید.

مزایا و معایب شارژر بیسیم

همانطور که در اوایل مقاله گفته شد استفاده از شارژر بیسیم علاوه بر مزایایی که دارد دارای معایبی هم می‌باشد.

مزایا

در مورد مزایای استفاده از شارژر بیسیم میتوان گفت دیگر نیازی به استفاده از کابل ندارید، استفاده از کابل برای اتصال به درگاه گوشی در اکثر مواقع بعد از درازا مدت باعث خراب شدن درگاه گوشی و در شرایط دیگر باعث خراش افتادگی بر روی بدنه موبایل هوشمند می‌شود.
علاوه بر اینکه استفاده از این فناوری حس مدرن بودن را در کاربر ایجاد می‌کند باعث می‌شود دیگر نیازی به کابل برای شارژر کردن نداشته باشید و فقط با قرار دادن موبایل تان روی پد فرآیند شارژ کردن انجام گیرد.

معایب

باتوجه به مزایای یاد شده در قسمت فوق، معایب معدودی وجود دارد که کاربران را از خرید این محصول فوق العاده منصرف می‌کنند.
موردی که مهمترین فاکتور در شارژ کردن می‌باشد سرعت شارژ کردن است، متاسفانه شارژر های بسیم دارای سرعت شارژ بالایی همانند شارژر های معمولی نمی ‌باشند.
ولتاژ نامناسب یکی دیگر از این موارد است، گوشی های هوشمند دارای باتری های مختلفی با ولتاژ شارژ متفاوتی هستند که اگر این باتری ها با ولتاژ تعیین شده شارژ نشوند به احتمال زیاد به باتری آسیب برسد و در نظر داشته باشید تا به حال فناوری جدیدی در این شارژر های بیسیم تعبیه نشده که ولتاژ مناسب با باتری را انتقال دهد، طبق آمار میتوان متوجه شد که اکثر شارژر های بیسیم دارای توان شارژ 5.0 و 2.0 آمپری می‌باشند.

گرمای شدید در برخی از شارژر های بیسیم به خاطر بهره گیری از سیم پیچی پیچیده ، القای ولتاژ ، تبدیل انرژی مغناطیسی به الکتریسیته و بلعکس آن ایجاد می‌شود که یکی از نقاط ضعف این تکنولوژی می‌باشد.

طراحی شارژر بیسیم

بیسیم در طرح های مختلفی با میزان توان ورودی مختلفی برای محصولات الکتریکی و دیجیتالی روانه بازار شده است.
به عنوان مثال شارژر بیسیم برای شارژ گوشی هوشمند در ماشین، شارژر بی سیم ایستاده همراه با محفظه ای برای نگهداری خودکار و لوازم التحریر در اماکنی مانند ادارات، شارژر بیسیم برای شارژر دریل و دیگر محصولات الکتریکی مشابه آن و …

نتیجه گیری کلی

شارژر کردن محصولات دیجیتالی و الکتریکی به صورت بیسیم با استفاده از شارژر بی سیم علاوه بر مزایایی که دارد دارای معایبی می‌باشد که باتوجه به نظر کاربران استفاده از شارژر بیسیم مناسب کسانی می‌باشد که به دنبال مدرن و هوشمند سازی لحظات زندگی شان هستند و باتوجه به اطلاعات بررسی شده در قسمت فوق میتوان گفت شارژر بیسیم علاوه بر اینکه گوشی شما را نسبت به خراش افتادگی و  یا آسیب دیدگی درگاه ارتباطی جلوگیری می‌کند ،اکثریت این شارژر های بیسیم دارای سرعت شارژ پایین پایین بوده و دارای ولتاژ مناسب با هر گوشی نمی‌باشد که اگر باتری گوشی شما متناسب با توان شارژ شارژر بی سیم باشد میتوانید با خیال راحت از این فناوری استفاده کنید.

ارتباط با ما

برای خرید گوشی ، تبلت ، لوازم جانبی ، قطعات موبایل و تبلت و دیگر اجناس با مناسب ترین قیمت وارد سایت فروشگاه اینترنتی Digi2030 شوید.
اطلاع از آخرین اخبار تکنولوژی ، آنباکس ، رونمایی ، فروش های ویژه و تخفیفات از طریق صفحه اینستاگرام سایت فروشگاه اینترنتی Digi2030.

نظر شما در مورد این مقاله
0 کاربران (0 امتیازات)
مفید بودن0
طراحی محتوا0
تصاویر مرتبط0
سادگی محتوا0
کاربران چه می گویند امتیاز بدهید
مرتب سازی بر اساس:

اولین نفری باشید که نقد و بررسی می کند.

تایید شده
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

نمایش بیشتر
{{ pageNumber+1 }}
امتیاز بدهید

مرورگر شما آپلود تصاویر را پشتیبانی نمی کند. لطفا یک مرورگر مدرن انتخاب کنید