اسمارتفون «آریا» از یک پردازنده ۸ هسته ای با ۱٫۸ گیگاهزتز فرکانس تشکیل شده است که یکی از ویژگی های این پردازنده ۶۴ بیتی بودن آن است ، اما «آریا» را پردازنده اش محبوب نکرده است ، آریا برای اولین بار در بین محصولات شرکت جی ال ایکس از یک دوربین ۲۱ مگاپیکسلی قدرتمند سونی برای دوربین اصلی و یک دوربین ۸ مگاپیکسلی برای عکاسی سفلی دوربین دوم (جلو) استفاده کرده است که این ویژگی توانسته است قوت قلبی به هواداران این شرکت ببخشد .
از دیگر مشخصات این اسمارتفون میتوان به رم ۴ گیگابایتی DDR2 آن اشاره کرد که البته تنها ضعفی که اینجا مشاهده میشود این است که جی ال ایکس از نسخه DDR3 و DDR4 استفاده نکرده است ، اما ۴ گیگابایت RAM هم کم نیست !! و هیچ لگ و کندی ای نباید داشته باشد معمولا و برای همه نیاز های ما کافی است .
چند سالی است تب استفاده از حسگر اثر انگشت و عنبیه چشم در بین تولید کنندگان گوشی همراه مرسوم شده است و در اینجا جی ال ایکس هم در «آریا» از اسکنر اثر انگشت برای ایمنی بخشیدن به محصول خود استفاده کرده است البته نه در پشت گوشی و روی صفحه بلکه دقیقا بر روی سطح دکمه خانه گوشی (Home) از اسکنر اثر انگشت که بگذریم به مشخصات صفحه نمایش این پرچمدار قدرتمند می رسیم ، صفحه نمایشی با رزولوشن FULL HD و تراکم پیکسل ۴۰۴ppi و با سایز ۵٫۵ اینچ است.
از دیگر مشخصات این اسمارتفون میتوان به باتری قوی آن با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت که این ظرفیت ظرفیت ایده آل و مطلوبی است اشاره کرد.
همچنین مانند محصولات قبلی جی ال ایکس ، آریا از ۲G 3G و اینترنت ۴G پشتیبانی میکند.
در آخر معرفی «آریا» باید به مشخصات ظاهری آن اشاره کنیم ، آریا از بدنه ای از جنس آلومینیوم تشکیل شده است که بخوبی با دیدن تصاویر میشود متوجه شد که بدنه استفاده شده مقاومت لازم را دارد و همچنین از طراحی انحنا دار و زیبایی برخوردار است . با مشاهده بدنه آریا میتوان متوجه شد که سوکت شارژر در سمت پائین وسط قرار دارد و بلندگو ها در طرفین درگاه سوکت شارژر قرار دارند درست مانند پرچمداران افسانه ای ای مانند آیفون و برخی محصولات سامسونگ و اچ تی سی
تصاویر واقعی این همراه ایرانی را میتوانید در دو رنگ طلایی و نقره ای در زیر مشاهده کنید