باتری

در خصوص گنجایش باتری گوشی پرچمدار سامسونگ گزارش‌های متناقض بسیاری منتشر شده است اما تازه‌ترین گزارش‌ها که می‌توان حرف آن‌ها را باور کرد می‌گویند که گوشی‌های گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس به ترتیب دارای باتری‌های ۳۰۰۰ و ۳۵۰۰ میلی آمپر ساعتی خواهند بود. اگر این حدس و فرضیه درست باشد اندکی نگرانی پیش می‌آید چون این احتمال می‌رود که این میزان باتری کفاف این دو مدل گوشی را ندهند.

از آن جا که گوشی گلکسی اس ۸ نخستین گوشی هوشمند پرچمدار پس از گلکسی نوت ۷ است، طبیعی است نگرانی‌هایی درباره امنیت باتری آن نیز ایجاد می‌شود و در حالی که بنا است تا باتری‌ها از محل شرکت Samsung SDI تامین و تهیه شوند، سامسونگ نیز به این باور رسیده که لازم است تا در این خصوص روی کمک بخش باتری شرکت ال جی و کارخانه موراتای ژاپن به عنوان سازنده باتری حساب کند. سامسونگ از سوی دیگر برای این که به کاربران و مشتریان خود اطمینان خاطر بدهد که فاجعه گلکسی نوت ۷ تکرار نخواهد شد به این فکر افتاده تا بخشی از باتری‌های مورد نیاز خود را از جاهای دیگر تهیه کند.

قابلیت های دیگر

همه انتظار دارند که گوشی هوشمند گلکسی اس ۸ دستگاه مستعد و کارآمدی شود و به همین دلیل باید مملو از ویژگی‌ها و قابلیت‌های متعدد باشد. گزارش‌هایی در این خصوص می‌گویند که این گوشی مجهز به قابلیت تشخیص چهره می‌شود که باید به این مورد ویژگی حسگر عنبیه چشم را هم اضافه کرد. همچنین قرار است تا در این گوشی شاهد به کارگیری تجربه و سیستم صوتی AKG باشیم و از آن جا که در تبلت Galaxy Tab S3 سیستم صوتی را AKG وابسته به شرکت هارمن اجرا کرده است، این امکان هست که در گوشی گلکسی اس ۸ نیز چنین روالی عملی شود.

شرکت سامسونگ در حال حاضر تایید کرده است که به همراه گوشی گلکسی اس ۸ هدفون‌های AKG را نیز عرضه می‌کند ولی چون فاقد دکمه فیزیکی است، گوشی گلکسی اس ۸ باید مجهز به دکمه خازنی باشد که در این صورت ممکن است قابل شخصی‌سازی و سازگار با اپلیکیشن‌های پیش فرض دستگاه باشد.

همچنین این احتمال وجود دارد که بتوان از گوشی گلکسی اس ۸ در هنگام اتصال به یک صفحه نمایش به عنوان کامپیوتر استفاده کرد چون در این زمینه سامسونگ سرگرم کار بر روی قابلیتی موسوم به «تجربه دسکتاپ» (Desktop eXperience) بوده است که در این صورت به یک وسیله جداگانه نیاز می‌شود که سامسونگ اسم آن را DeX Station گذاشته است تا گوشی گلکسی اس ۸ به مانیتور یا مانیتورهای دیگر متصل شود که برای این که دیگر نیازی به درگاه ارتباطی از نوع USB Type-C نخواهد بود. این قابلیت چیزی شبیه به قابلیت «کانتینیوم» (Continuum) در ویندوز ۱۰ موبایل می‌شود