طراحی، لوازم جانبی و بسته بندی


آنر ۸ را دست می گیریم. حس خوبیست، مشخصا لیز است اما حس لمس شیشه ۲٫۵D در پشت و جلوی دستگاه با یک تقارن خاص حس خوبی است. در حقیق در زمینه طراحی باید به هواوی تبریک گفت. طراحی آنر ۸ اگر چند ترمز (!) برای آن در نظر گرفته می شد یک طراحی کم نقص و دلپسند بود. می گوییم ترمز چون مهم نیست شما موبایل را روی چه سطحی قرار می دهید، بین ۱ ثانیه تا ۱۰ دقیقه بعد این دستگاه روی زمین است! اغراق کردیم اما واقعا این دستگاه در سر خوردن تبحر خاصی دارد. یکی از دلایل را می توان در عدم برجسته بودم دوربین دانست که سبب یک دست شدن قاب پشتی شده است. هر چند دوربین برنجسته (!) یک مزیت است اما پشت تمام شیشه ای دستگاه گاهی اوقات خطرآفرین ظاهر می شود.

طراحی ساده و شکیلی برای آنر ۸ در نظر گرفته شده است. جلوی دستگاه خیلی ساده است، بالای نمایشگر حسگر تقریب و حسگر تنظیم نور نمایشگر، دوربین دوم و بلندگوی مکالمه دارد که البته LED اعلانیه ها در همین بلندگوی مکالمه پنهان شده است. پایین قاب جلویی اما تنها میزبان لوگو honor است. حاشیه تصویر کم نمایشگر را بسیار دوست داریم و بد نیست که اپل نیز حاشیه اطراف نمایشگر خود حداقل به این میزان برساند تا دستگاه خوشدست تری را شاهد باشیم. حس لمس شیشه ۲٫۵D جلوی دستگاه حس خوبی است که آن را دوست داریم و حس مدرن بودن طراحی را به کاربر القا می کند، همان حسی که اپل و سامسونگ سال ۲۰۱۴ و با آیفون ۶ و گلکسی نوت ۴ به کاربران دادند و البته نوکیا نیز شبیهش را مدت ها پیش در سال ۲۰۱۱ با N9 کرده بود!

پشت آنر ۸ نیز ساده است. تلاش هواوی را برای برجسته نبودن دوربین این دستگاه با وجود دوتایی بودنش و مجهر بودن به فوکوس لیزری تحسین می کنیم. به جز موارد ذکر شده حسگر اثراگشت در پشت آنر ۸ حضور دارد که یک طرح جالب را هواوی با آن همگام کرده است. ابتدا متوجه می شوید که این حسگر اثرانگشت به صورت دکمه طراحی شده و قابل کلیک کردن است. اما زمانی که این دستگاه خود دکمه قفل دارد، چه نیاز به این تمهیدات؟ باید گفت که این دکمه از نظر هواوی دکمه هوشمند آنر ۸ است. بدین صورت که ۳ وظیفه می توانید برای آن تعریف کنید. اول اینکه با فشردنش چه اتفاقی بیفتد، دوم این که با دو بار فشردن پشت سر هم و سم با فشار دادن نگاه داشتش! از اتفاقات قابل تعریف می توان به انجام میانبرهایی چون روشن کردن چراغ قوه و یا اجرای برنامه خاصی مثل دوربین اشاره کرد. این خوب است اما به شرط آن که با حسگر اثرانگشت یکپارچه نباشد! چرا که در انجام این فرامین ناخودآگاه اثرانگشت همیشه فعال اثر کرده و قفل دستگاه باز می شود.

اگر در تصویر دقت کنید، پشت آنر ۸ مثل گلکسی اس ۶ یا نسل های بعدی ان براق بوده و نور در آن به دام می افتد و بازی می کند. این موضوع می توان دقایقی نگاه شما را به خود خیره کرده و سرتان را در امتداد تغییرات به این سو و آن سو ببرد! این طرح در رنگ سفید کمتر اما در رنگ سورمه ای به شکل مشخصی خودنمایی می کند.

لبه های دستگاه چینش عادی را دارند، لبه پایین برای پورت USB Type C، میکروفون اصلی و بلندگویی که به راحتی تمام صدای آن با یک انگشت خفه می شود! لبه راست برای شکاف مموری و سیم کارت، لبه چپ برای کلید های کنترلی و لبه بالا برای فرستنده مادون قرمز و میکروفون دوم.

در حقیقت اگر عینک بدبینی را به چشم بزنیم می توان گفت طراحی آنر ۸ مخلوطی از آیفون ۶ و گلکسی اس ۶ است، البته کارهایی که این دو شرکت در این دو محصول انجام ندادند را هواوی انجام داده است. در مجموع طراحی آنر ۸ واقعا زیبا، خوشدست، شیک و مرغوب است که حس یک کالای لوکس را به شما القا می کند و باز آرزو می کنیم کاش کمتر لیز بود!